Vinterland

Vinterland
25 januari, 2017 sundbomphoto

Det har blivit ett litet uppehåll här på bloggen som jag planerar att stoppa NU! Jag ska försöka uppdatera här om allt som händer kring mitt fotograferade, men även om min grafiska design och filmskapande. Här kommer bilder från det vackra vinterland Måttsund hade att bjuda på kring jul. Kommentera gärna åsikter, eller dela sidan vidare!

 

Något som är intressant kring bildredigering är hur stora skillnader det kan göra för det visuella utrycket. Ett bra exempel är motljusfotografering. Här nedanför är två bilder tagna vid exakt samma plats och tidpunkt. Den övre har jag gjord mörkare i photoshop för att få med de ljusaste partierna i bilden, medan den undre är ljusare för att få med de mörka partierna. Men läsningen och uttrycket blir väldigt annorlunda!

 

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*